We zijn goed op stoom!

2 feb

We zijn goed op stoom

Roy is alweer twee maanden druk met klussen. Sinds enkele weken is onze Franse klusjesman Pascal ook begonnen met het opbouwen van 2 appartementen (gîtes) op de eerste verdieping van ons pand.  We zijn superblij met Pascal, die wij via onze makelaar Mikel de Rooij  hebben ontmoet. Zoals bij dit soort grote projecten uiteraard altijd opgaat; we doen twee stappen vooruit en dan weer eentje terug.  Je kunt aan de voorkant alles zo goed plannen maar als Roy dan geveld wordt door een flinke griep moet je ook accepteren dat alles even stilligt.

De afgelopen weken naast klussen ook druk geweest met de papierwinkel (tja, je bent niet zomaar ondernemer in Frankrijk) waarbij we onder andere een 2,5 daagse cursus hebben gevolgd voor onze drankenlicentie. Want zoals de fransen zeggen: een tables d’hôtes kun je niet opstarten als daar geen wijntje bij geschonken wordt!

Miranda is begonnen met haar laatste werkweek in Nederland en zal daarna vertrekken naar Frankrijk. Haar project wordt, nu Roy de voorbereidingen (onder andere elektra naar het niveau 2020 brengen) van een aantal kamers heeft afgerond, de wanden voorzien van wat kleur. Zodra we hiermee klaar zijn en de kamers hebben ingericht zullen we van dit eindresultaat foto’s op onze website plaatsen.

Al met al zijn we lekker bezig en zitten we vol energie en ideeën. A bientôt!

Laat een reactie achter