miranda en roy vertellen

Wij zijn Miranda en Roy. Sinds eind 2019 de trotse Nederlandse eigenaren van de bed and breakfast Vie la Vie (leef het leven) in Bains-les-Bains gelegen in de lage Vogezen. We hebben beiden vele jaren gewerkt in de financiële sector in diverse commerciële en dienstverlenende functies. Daarnaast is Miranda jarenlang actief geweest in de gemeentepolitiek en als voorzitter van de plaatselijke afdeling van KWF Kankerbestrijding in Almere.

bed and breakfast in bains-les bains

De afgelopen jaren begon het bij ons beiden te kriebelen. We waren allebei op zoek naar een nieuwe uitdaging en wilden graag iets compleet anders gaan doen waarbij onze hobby’s centraal staan. Miranda heeft als passie koken waarbij de Frans-Mediterrane keuken haar inspiratiebron is. Roy is een echte klusser; wat zijn ogen zien kunnen zijn handen maken.

Als ondernemende types en harde werkers zijn wij helemaal op onze plek hier in de Vogezen. De stap naar Frankrijk, samen met onze hond Dex, die dol is op mensen en niemand tot last is, was voor ons een logische keuze. We hebben daar vele vakanties doorgebracht en keer op keer genoten van al het moois en lekkers dat Frankrijk te bieden heeft.

komt u bij ons logeren?

Bent u op zoek naar een kleinschalige bed and breakfast in de Vogezen waar u kunt ontspannen, lekker eten, slapen in een gezellige kamer en kunt genieten van een mooie omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Als u vragen heeft staan we u graag persoonlijk te woord. Wij spreken Nederlands, Frans, Engels en Duits.