table d'hôtes | eten en drinken

Table d’hôtes is typisch Frans en staat voor eten en drinken bij een chambres d’hôtes (oftewel b&b of bed and breakfast). Table d’hôtes betekent dan ook ‘Bij ons aan tafel’. Bij Vie la Vie kunt u lekker eten en tafelen, alleen of samen met andere gasten in de sfeervolle eetkamer of buiten op het overdekte terras.

Naast een dagelijks vers bereid driegangenmenu staat er elke ochtend een uitgebreid ontbijt(buffet) klaar met verse en zelfgemaakte producten en ook de lunch kunnen wij verzorgen. En na een prachtige dag in de omgeving, kunt u bij ons bij thuiskomst ook genieten van een borrelplankje met een goed glas wijn, een biertje of frisdrank. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van lokale, zelfgemaakte en zelfgekweekte producten.

 

table d'hôtes | diner

Genieten van een driegangenmenu met afsluitend een kopje koffie of thee? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dagelijks wordt er door Miranda een heerlijk gevarieerd menu geserveerd met als inspiratiebron de Frans-Mediterrane keuken. Heeft u last van een allergie of eet u geen vlees of vis? Laat het ons weten, dan houden wij hier rekening mee. Voor de kleine eter (tot 12 jaar) kunnen wij een kindermenu maken.

ontbijt (buffet)

Een mooi begin van de dag is een goed ontbijt. En dat bieden wij elke dag vers gemaakt. Zowel versgebakken als zelfgemaakt brood met keuze uit diverse soorten beleg. Daarnaast kunt u kiezen voor kwark of yoghurt met muesli, noten, honing en vers fruit. En tot slot koffie, thee, verse jus d’orange of een smoothie, met erbij een zelfgemaakte verrassing.

lunch

Ook voor de lunch kunt u bij ons terecht. Wij serveren zowel warme als koude gerechten. Van hartige taart en soep tot luxe belegde broodjes en salades.

 

Wilt u de lunch meenemen? Dan zorgen wij voor een gevarieerd en uitgebreid lunchpakket.

borrelplank

Terug van een actief of ontspannen dagje in de omgeving en zin om te ontspannen met een drankje en een hapje? Dan kunnen wij een borrelplank verzorgen, met daarbij keus uit Franse kaasjes, fijne charcuterie en rillette vergezeld met Frans stokbrood en andere lekkernijen.